Каде и да погледнеме се е обоено во боите на есента, златно – жолта боја.
Земјоделците ги собираат последните плодови, а пазарите се исполнети со различни овошја и зеленчуци.
Децата од дневниот центар заедно со стручниот тим научија многу за есента. За боите на есента, за есенските овошја и што уште не…