Заврши учебната година и почна долгоочекуваниот летен распуст, кој на децата им е омилен дел од годината. Бидејќи малите мудри глави сакаат забава и уживање, заедно тоа го правиме во овие топли летни денови. 

Заедно правиме сладолед, учиме за тоа колку е важна водата, учиме англиски, глумиме со познати актери…