Сабота и Недела во Центарот на Шуто Оризари од 10 и 30 до 14 и 30 часот ќе се постави штанд за донирање на облека.

Тоа што на тебе е вишок на друг е од голема потреба.

Бидете солидарни и помогнете на другите во овие зимски денови со тоа што вашата облека или облеката на вашите деца ќе ја донирате на други нивни врсници и ќе ги израдувате во овие зимски денови.