1-ви Април одбележан во ОУ „Браќа Рамиз и Хамид“

Еден ден пред денот на шегата 1 – ви Април, ОУ „Браќа Рамиз и Хамид“ организираше маскенбал во кој учествуваа ученици од прво до петто одделение. Децата во најразлични маски продефилираа околу училиштето со што го одбележаа, но и разубавија овој ден. На најубавите маски им беа доделени награди од донатори. Здружението ИРИЗ со свој придонес, доброволно се приклучи на овој маскенбал по повод 1 – ви Април.

1vi april - IRIZ 91vi april - IRIZ 81vi april - IRIZ 71vi april - IRIZ 61vi april - IRIZ 51vi april - IRIZ 41vi april - IRIZ 31vi april - IRIZ 2English EN Macedonian MK