П О В И К за практиканство за студенти

Почитувани,

Ви објавуваме П О В И К за практиканство за студенти на Медицинските факултети во Република Македонија.

Вкупно 30 студенти ќе бидат селектирани за практиканската работа во здравствени советувалишта во три општини.

КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ е 10 септември 2016 година.

За дополнителни информации во врска со повикот и апликацијата можете да го контактирате Мануел Мустафа ,асистент на проектот на е-маил: manuel.mustafa@iriz.org.mk или на телефон 02 2 602-083 и 076 548 181,секој работен ден од 10:00-15:00 часот.

14206186_1000112166768166_1700596475915614149_o

14188631_1000112143434835_1644578910516273442_oEnglish EN Macedonian MK