Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми за студиската 2016-2017

КОНКУРС на МОН за доделување стипендии на редовни студенти Роми, запишани на додипломски студии од прв циклус вo Република Македонија за студиската 2016/2017.

СТУДЕНТИ АПЛИЦИРАЈТЕ, рокот е до 3 февруари 2017 година.

Повеќе информации ОВДЕ.English EN Macedonian MK