Апел за помош на нова детска градинка во Шуто Оризари

Отворени се телефонски броеви за донации за помош и придонес во изградбата на нова детска градинка во општина Шуто Оризари.
Хумани граѓани, Вие сте на ред! Со едно јавување донирате 100 денари.
Телефонските броеви: 075 143-133 и 077 143-133.

17103479_1173375089441872_5148015329878815238_n17190472_1173374962775218_3510160946647364366_n17190495_1173375016108546_8401998744958249594_n17191295_1173375106108537_5699532576379906905_n17200965_1173375056108542_8333719884525836302_n17190554_1173375002775214_4843110179926596683_n17190650_1173375006108547_7807329117417980308_nEnglish EN Macedonian MK